Mijn eindexamen

Maatregelen coronavirus en centrale examens vo 2022

Beste eindexamenleerling,

Op 17 december 2021 heeft voormalig minister Slob aanvullende maatregelen voor het examenjaar 2022 bekend gemaakt. Op 24 januari 2022 heeft minister Wiersma nog een aanvullende maatregel bekend gemaakt. Deze maatregelen zijn erop gericht om jou meer tijd en flexibiliteit rond het eindexamen te bieden zodat je meer ruimte krijgt om je goed voor te bereiden op het eindexamen.

Lees hier meer over op Rijksoverheid.nl en in het nieuwsbericht op onze eigen website Examenblad.nl: Coronamaatregelen voor de eindexamens 2022 bekendgemaakt.

De inhoud van mijneindexamen.nl is nu aangepast met alle aanvullende maatregelen.

De medewerkers van het College voor Toetsen en Examens

Mijneindexamen: alle informatie voor de centrale examens van 2022

Op mijneindexamen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de centrale examens zoals oefenexamens, tips, je rooster en algemene info en regels voor het centraal examen 2022.

Mijneindexamen.nl is een webapp. Dit betekent dat het een website is die zich gedraagt als app. Je kunt de website openen in je browser. Als je op een mobiel apparaat de website bezoekt dan kan je deze vastzetten aan je beginscherm. Een app-icoontje verschijnt op je scherm waardoor je de site makkelijk kunt terugvinden.

Mijn eindexamen

Alle informatie over je centraal examen op één plek.

Ga verder