Mijn eindexamen

Nieuws

Weten wanneer je geslaagd bent? Bekijk de exameneisen

Wil je weten wanneer je geslaagd bent voor het eindexamen in 2024? Bekijk de exameneisen van 2024. Als je aan elke exameneis voldoet, ben je geslaagd voor het eindexamen. Je vindt de exameneisen voor jouw schoolsoort in de folders hieronder. Die geven een handig overzicht van wanneer je wel of niet geslaagd bent.

Exameneisen vmbo leerwerktraject

Exameneisen vmbo basis

Exameneisen vmbo kader

Exameneisen vmbo gemengde leerweg

Exameneisen vmbo theoretische leerweg

Exameneisen havo

Exameneisen vwo

De examenfolders zijn samengesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het LAKS.

Succes met je digitale examens!

Vanaf maandag 1 april start de examenperiode voor alle leerlingen die in vmbo bb of kb de centrale examens digitaal maken. Ook de beroepsgerichte profielvakken (cspe’s) kunnen vanaf 1 april worden afgenomen.

We wensen iedereen die volgende week start met hun examens heel veel succes!

Mijneindexamen: alle informatie voor de centrale examens van 2024

Op mijneindexamen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de centrale examens zoals oefenexamens, tips, je rooster en algemene info en regels voor het centraal examen 2024.

Mijneindexamen.nl is een webapp. Dit betekent dat het een website is die zich gedraagt als app. Je kunt de website openen in je browser. Als je op een mobiel apparaat de website bezoekt dan kan je deze vastzetten aan je beginscherm. Een app-icoontje verschijnt op je scherm waardoor je de site makkelijk kunt terugvinden.